Escape Room - Escape Room Arcen
10
page-template-default,page,page-id-10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Escape Room Arcen

De toch iets andere escape room in Arcen!
Je laat je met je groep opsluiten in onze watermolen. Je hebt slechts één uur de tijd om te ontsnappen.

 

Je wordt ontvangen door de molenaar of de jeneverstoker en in groepen verdeeld.
Zodra de deur achter je in het slot valt, zit je gevangen in het verhaal van de jeneverstoker en de molenaar. Je gaat op zoek naar wat de diverse ruimtes je te vertellen hebben en wat de strijd is tussen de molenaar en de jeneverstoker.
Je begint te zoeken en langzaam ontvouwt het verborgen verhaal zich voor je ogen. De diverse vragen en opdrachten brengen je verder richting de vete tussen de molenaar en de jeneverstoker. Allemaal kleine stukjes van de op te lossen puzzel die je naar de vrijheid en de overwinning kan leiden. Maar de klok, die tikt ondertussen genadeloos door…

 

Onze Escape Room is geschikt voor groepen van 10 tot 30 personen. Alles komt aan op samenwerking, scherpheid van geest en inventiviteit.

Teambuilding

Vandaar dat Escape Room Arcen uitermate geschikt is voor teambuilding, bedrijfstrainingen en natuurlijk ook voor vrijgezellenfeestjes, vriendenuitjes enz..

 

Wij maken geen gebruik van elektronica maar blijven in de nostalgische stijl van de watermolen.