Hertog Jan arrangement - Escape Room Arcen
112
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-112,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Hertog Jan arrangement

Rondleiding Hertog Jan brouwerij

16.00 uur

In de sfeervolle Hertog Jan Brouwerij staat de gids klaar om u alles te vertellen over het brouwen van Hertog Jan Bier. U volgt het brouwproces van water tot bier. Natuurlijk heeft u ook tijd om te proeven. Na de rondleiding staat er een lekker biertje voor u klaar bij de Hertog Jan Proeverij.

Escape room

18.00 uur

U heeft een uur de tijd om de raadsels, opdrachten en vragen op te lossen. De deelnemers worden in groepen verdeeld.

Bierproeverij

19.30 uur

U proeft vijf verschillende Hertog Jan bieren en krijgt een toelichting op de verschillende soorten. Hierna volgt een blindproeverij. Wie is de beste proever? Deze bierproeverij is inclusief een biertje, een speciaal bier en hapjes.

Streek / bierbuffet

21.00 uur

Wij serveren een gevarieerd Streek- en Bierbuffet. Het streek en bierbuffet is bereid met streekproducten en Hertog Jan bieren.

OF..

Een heerlijke BBQ incl. grillmaster

21.30 uur

Einde

Prijs p.p. € 72,50

De prijs is inclusief:

Rondleiding met gids door de Hertog Jan brouwerij incl. geschenk en biertje, bierproeverij en blind bier proeverij incl. biertje en speciaal biertje en hapjes, streek en bierbuffet OF BBQ en escaperoom.

Deelname

15-30 personen